Antallet af rovdyr i dets udbredelsesområde påvirker også dets aktivitet og antallet af individer i bestanden betydeligt.
Deres rovdyr er hovedsageligt løver, hyæner og leoparder, som generelt angriber nyfødte.
Den er let at tæmme, selvom den ubehagelige lugt, som dens hud giver, gør den til en ubehagelig følgesvend. Dens kød er ikke spiseligt af mennesker.