Noul permis anual B! DÚO reprezintă o economie de 30 de euro la prețul de achiziție, include două abonamente anuale, două mese la BIOPARC Café și susține angajamentul pentru conservare.
Din ce în ce mai mulți oameni doresc să se bucure de natura sălbatică pe care o oferă. BIOPARC tot timpul anului și nu doar familiile. Multe cupluri găsesc în parcul din Valencia un spațiu ideal pentru a-și petrece timpul liber și BIOPARC a dorit să lanseze un nou permis anual special conceput pentru ei, trece B! DUO, care include două abonamente anuale și două mese la BIOPARC Café. abonament anual B! DUO, reprezinta o economie de 30 euro la pretul de achizitie, are avantajele tuturor abonamentelor B! iar cu +2 euro ai tăi participi la conservarea speciilor pe cale de dispariție prin intermediul Fundația BIOPARC.

O puiet de berze lui Abdim, pui de rață roșie și un blesbok printre noii pui născuți în aceste zile.
În plus, primăvara este întotdeauna o veste bună pentru conservarea biodiversității planetei și BIOPARC devine participant cu sosirea de noi descendenți ai speciilor amenințate. De câteva zile în zona care recreează Savana Africană putem vedea un pui de blesbok (Damaliscus pygargus phillipsi). Această specie, inclusă în lista roșie a IUCN (Uniunea Internațională pentru Conservarea Naturii) cu îngrijorare minoră și într-unul dintre cele 40 de programe de conservare a speciilor la care participă BIOPARC Valencia, este una dintre antilopele pe care le putem vedea coexistând într-un incintă multispecie cu girafe, jabirus, kobo, impala și gazele Thomson. Putem identifica blesbok-ul după culoarea albă a feței, care contrastează puternic cu maro-roșcat al corpului și după coarnele lungi, curbate, în formă de liră. Nou-născutul este de culoare bej, ceea ce îl deosebește de adulți.

O altă specie aflată în aceeași situație amenințată ca și blesbokul și inclusă și într-un program de conservare este barza lui Abdim (Ciconia abdimii) care a pus un cuib pe vârful stâncilor din volieră. Este o pasăre migratoare intra-africană care se hrănește cu insecte. De obicei depun două până la trei ouă, iar puii încep să zboare la două luni după eclozare.
Și nu departe, în estuarele savanei, am văzut mai multe rățuște urmându-și mama. În acest caz specia este rață roșie (Netta rufina). O rață la jumătatea distanței dintre scufundări și rațele de suprafață. Se caracterizează prin mărimea sa mare și modelul nupțial spectaculos al masculului care contrastează cu femela adultă, care are un penaj extrem de discret. Este o pasăre cu tendințe mai degrabă vegetariene și a suferit grav de pe urma dispariției sau modificării unora dintre cele mai bune zone umede.